Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Τα εγκώμια της Μ. Παρασκευής και η περιφορά του Επιταφίου στην Ασίνη Αργολίδας

 Χορωδία γυναικών

Μέσα σε κατανυκτική ατμόσφαιρα, έψαλε και φέτος τα εγκώμια, της Μεγάλης Παρασκευής, η χορωδία των γυναικών του Αγίου Δημητρίου Ασίνης.

Μέγα Σάββατο: Ημέρα σιωπής


ΝΑΥΠΛΙΟ

 Μέγα Σάββατο, ημέρα σιωπής, όπως τονίζει και ο Χερουβικός Ύμνος της ημέρας (Σιγησάτω πάσα σαρξ βροτεία...). Άλλωστε, όλη η Μεγάλη Εβδομάδα είναι ημέρες πένθους, περισυλλογής, μετάνοιας. Η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στην Ταφή και την Κάθοδο του Χριστού στον Άδη. Είναι η τελευταία μέρα της Μεγάλης Εβδομάδας και της Μεγάλης Σαρακοστής.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΚΑΙΡΙΚΟ

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τις βραδινές ώρες στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί πό 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αργολίδα: Παραδόθηκε στην πυρά ο Βαραββάς στη Νέα Κίο

 Πασχαλινό έθιμο

Κάθε χρόνο, τη Μεγάλη Παρασκευή αναβιώνει στη Νέα Κίο της Αργολίδας ένα παμπάλαιο έθιμο της καύσης του Βαραββά που έρχεται από την Κίο της Μικράς Ασίας και συγκεντρώνει πλήθος κόσμου, εντός και εκτός Αργολίδας, αφού είναι μοναδικό στο είδος του. 

Χιλιάδες πιστοί στο Ναύπλιο για τη συνάντηση των Επιταφίων

 Μεγάλη Παρασκευή

Ένα τεράστιο ποτάμι από πιστούς κατέκλυσε την ιστορική πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο κατά την συνάντηση των επιταφίων το βράδυ της Μ. Μεγάλη Παρασκευής 3 Μαΐου 2024 . 

Νέοι στο Τολό Αργολίδας περιέφεραν τον Επιτάφιο στη θάλασσα

 Περιφορά επιταφίου

Η περιφορά του Επιταφίου στο Τολό στην Αργολίδα το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, γίνεται μέσα σε ιδιαίτερα κατανυκτική ατμόσφαιρα.

Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Ένας διαφορετικός επιτάφιος στις κλειστές φυλακές Ναυπλίου

 Περιφορά επιταφίου

Η ακολουθία του Επιταφίου τελέσθηκε στις κλειστές φυλακές Ναυπλίου από τον εφημέριο των φυλακών πατέρα Ιωάννη Γκιώνη.

Η αποκαθήλωση και ο επιτάφιος θρήνος στον Αγ. Γεώργιο Ναυπλίου

 Επιτάφιος θρήνος

Με άκρα ταπεινότητα τελέστηκε στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Γεωργίου στην πόλη του Ναυπλίου η ακολουθία της αποκαθήλωσης από τον εφημέριο του ναού π. Παναγιώτη Κιντή την Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου 2024 

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας τέλεσε την αποκαθήλωση στον Άγιο Πέτρο Άργους

 Εσταυρωμένος

Σε κλίμα κατάνυξης πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου στο Άργος από τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο η ακολουθία της αποκαθήλωσης, σήμερα Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαϊου 2024.

Αργολίδα Μ. Παρασκευή: Οδοιπορικό στους επιταφίους

 Επιτάφιος

Οι παραδοσιακοί στολισμοί των Επιτάφιων σήμερα Μ. Παρασκευή είναι το θέμα του άτυπου "συναγωνισμού" που επικρατεί στις ενορίες της Αργολίδας αλλά και σε όλη την Ελλάδα φυσικά, για τον πιο όμορφα στολισμένο Επιτάφιο.

Αναβιώνει και φέτος το μικρασιατικό έθιμο του Βαραββά στη Ν. Κίο Αργολίδας

 Έθιμο Μ. Παρασκευής

Κάθε χρόνο, τη Μεγάλη Παρασκευή αναβιώνει στη Νέα Κίο της Αργολίδας ένα παμπάλαιο έθιμο.

Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

«Σήμερον κρεμάται επί ξύλου»: Η ακολουθία του Εσταυρωμένου στον Αγ. Γεώργιο Ναυπλίου

 Μεγάλη Πέμπτη

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην πόλη του Ναυπλίου σε κατανυκτική ατμόσφαιρα ο Ιερέας του ναού π. Παναγιώτης Κιντής ψάλλοντας το "σήμερον κρεμάται επί ξύλου", περιέφερε τον εσταυρωμένο και τον τοποθέτησε στο κέντρο του Ναού το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης 2 Μαΐου 2024. 

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Το  εξωκλήσι  του Αγίου Νικολάου στην ομώνυμη παραλία στο Ναύπλιο, Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου 2024.

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΕΝΤΟΝΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ

 

ΑΡΓΟΛΙΔΑ
Έντονη συννεφιά στην πόλη του Ναυπλίου, Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου 2024.

Ναύπλιο: 1.000 βαμμένα κόκκινα αυγά για τους απόρους του Συσσιτίου Ευαγγελίστριας

 Εθελόντριες

Εθελόντριες του Συσσιτίου του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου έβαφαν περισσότερα από 1000 παραδοσιακά κόκκινα αυγά για την εορτή του Πάσχα το πρωί της Μεγάλη Πέμπτης 2 Μάιου 2024. 

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΑΡΓΟΛΙΔΑ


 Αστατος καιρός με τοπικές βροχές και στη δυτική και τη βόρεια ηπειρωτική Ελλάδα μεμονωμένες καταιγίδες.

Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Η Ακολουθία του Μυστικού Δείπνου στη Νέα Κίο Αργολίδας

 Περιφορά εικόνας

Σε κλίμα κατάνυξης τελέσθηκε η ακολουθία του Μυστικού Δείπνου και του όρθρου της Μεγάλης Πέμπτης στον Ιερό ναό της Αγίας Ειρήνης στη Νέα Κίο Αργολίδας την Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου 2024. 

Παναργειακός: Πρωταθλήτρια και κυπελλούχος η ιστορική ομάδα του Άργους

 Παναργειακός

Ο Παναργειακός ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο μια φανταστική χρονιά κατακτώντας το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και το κύπελλο Αργολίδας μετά από 27 χρόνια.

Άργος: Απονομή κυπέλλου Πρωταθλήματος στον Παναργειακό

 Ποδοσφαιρική ομάδα

Η ιστορική ομάδα του Άργους ο Παναργειακός άφησε πίσω του το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και το απόγευμα της Μ. Τετάρτης και πριν το τελικό κυπέλλου Αργολίδας έγινε η απονομή του κυπέλλου Πρωταθλήματος.

Διακοπή ρεύματος σε τμήμα της Νέας Κίου λόγω αντικατάστασης μετασχηματιστή

 ΔΕΔΔΗΕ εργασίες

Εργασίες για αλλαγή μετασχηματιστή πραγματοποιούν συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ στη Νέα Κίο Αργολίδας.

Απεργιακή συγκέντρωση και πορεία για την Εργατική Πρωτομαγιά στο Ναύπλιο

 Απεργία

Απεργιακή συγκέντρωση για την Εργατική Πρωτομαγιά πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο στην πλατεία Νικηταρά έξω από τα Δικαστήρια Ναυπλίου το πρωί της Μ.Τετάρτης.

Εκδήλωση τιμής στο Ναύπλιο για τους εκτελεσμένους κομουνιστές στη μάντρα του Νεκροταφείου

 Κατάθεση στεφάνων

Η Τομεακή Επιτροπή Αργολίδας του ΚΚΕ στη μάντρα του Νεκροταφείου Ναυπλίου διοργάνωσε εκδήλωση προς τιμήν των εκτελεσμένων κομμουνιστών και άλλων αγωνιστών που εκτελέστηκαν σε εκείνο το σημείο την περίοδο 1946-1949, Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου 2024. 

Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Ναύπλιο: Το τροπάριο της Κασσιανής στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας

 Εκκλησία

Στον Ιερό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην πρόνοια Ναυπλίου, στο μπαλκόνι της πόλης με την καταπληκτική θέα ,τελέστηκε η ακολουθία του όρθρου της Μεγάλης Τετάρτης ιερουργούντος του εφημέριου του Ιερού ναού π. Ελευθέριου Μίχου . 

Τροχαίο με τραυματίες μικρά παιδιά έξω από το Ναύπλιο - Σύγκρουση Ι.Χ. με φορτηγό

 Τρακάρισμα

Σύγκρουση ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου με φορτηγό όχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι στην Αργολίδα.

Αναλυτικό πρόγραμμα εορτασμού του Πολιούχου Άργους Αγίου Πέτρου

 Καθεδρικός ναός

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών & ο Καθεδρικός Ιερός Ναός Αγίου Πέτρου, σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στον εορτασμό του Πολιούχου Άργους Αγίου Πέτρου ο οποίος θα τελεσθεί με Λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων και της Ιερής Εικόνας με την δέουσα λαμπρότητα, μεγαλοπρέπεια, εκκλησιαστική τάξη και τις αρμόζουσες τιμές, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

Πόσο εμπιστεύονται οι Έλληνες τον θεσμό της Εκκλησίας

 
ΑΡΓΟΛΙΔΑ



Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ευρήματα της έρευνας που διενήργησε η Κάπα Research, για το πώς αντιλαμβάνονται οι Έλληνες τον θεσμό της Εκκλησίας, στο πλαίσιο σειράς ερευνών αξιολόγησης των σημαντικότερων θεσμών με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από τη Μεταπολίτευση.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

 

ΖΟΓΚΑ

Στα Δωδεκάνησα, το Ιόνιο και το νότιο τμήμα των νησιών του ανατολικού Αιγαίου γενικά αίθριος καιρός.

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Η ακολουθία του Νυμφίου στον Ι.Ν. Παναγίας Ναυπλίου

 Ο νυμφίος

Σε κλίμα κατάνυξης τελέστηκε η Ακολουθία του Νυμφίου στον ενοριακό ναό της Παναγίας Ναυπλίου από τον εφημέριο του ναού π. Διονύσιο Ταμπάκη, Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

ΝΑΥΠΛΙΟ
Θαλασσινό τοπίο στην παραλία του Ναυπλίου, Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024.

Το μήνυμα του Μητροπολίτη Αργολίδας για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα

 Δεσπότης

Πρός
τούς εὐσεβεῖς Χριστιανούς
τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Ἀργολίδος

«Ἀδελφοί μου ἀγαπητοί» (Ἰακ. α’,16)·

«Tί ζητεῖτε τὸν ζῶντα μετὰ τῶν νεκρῶν; οὐκ ἔστιν ὧδε, ἀλλ᾿ ἠγέρθη» (Λουκ. κδ’,5). Αὐτά τά λόγια, πού εἶπαν οἱ δύο ἐξαστράπτοντες Ἄγγελοι, ἀναζωπύρωσαν τήν ἐλπίδα τῶν Μυροφόρων γυναικῶν, πού εἶχαν σπεύσει στόν Τάφο τοῦ Ἰησοῦ, μέ τήν αὐγή τῆς Ἀναστάσεως. Εἶχαν βιώσει τά τραγικά γεγονότα, μέ ἀποκορύφωμα τήν Σταύρωση στόν Γολγοθᾶ. Εἶχαν νιώσει τήν θλίψη καί τήν σύγχυση. Στήν δύσκολη ὥρα, ὡστόσο, δέν εἶχαν ἐγκαταλείψει τόν Κύριό τους.

Βαριά τραυματίας οδηγός δίκυκλου σε τροχαίο στο Άργος

 Τραυματισμός αναβάτη

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημει9ώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Απριλίου στην Αργολίδα.

Επικές στιγμές στο Άργος για τον Πρωταθλητή Παναργειακό

 Πανηγυρισμοί

Θεαματική ήταν η υποδοχή που επιφύλαξε η πόλη του Άργους και ο Δήμος Άργους Μυκηνών στον Πρωταθλητή Παναργειακό, το βράδυ της Κυριακή μετά και τον νικηφόρο αγώνα με τον ΠΑΟ Βάρδας.

Δωρεάν αρνιά από τον Δήμο Βόλου σε οικονομικά αδύναμους τη Μεγάλη Τετάρτη




ΑΡΓΟΛΙΔΑ


Σε δωρεάν διανομή του πασχαλινού οβελία προχωρά και πάλι φέτος ο Δήμος Βόλου, σε εκατοντάδες οικογένειες δικαιούχων, αλλά και σε άτομα που δεν περιλαμβάνονται στη λίστα των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου, αλλά έχουν διαπιστωμένη οικονομική ανάγκη, προκειμένου να βοηθηθούν οι άνθρωποι που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τηρήσουν το πασχαλινό έθιμο.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

  

ΝΑΥΠΛΙΟ

 Γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις στη Θράκη, τη βόρεια Κρήτη και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στη Θράκη και πιθανώς στη βόρεια Κρήτη και την Εύβοια.

Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Ναύπλιο: Σε κλίμα κατάνυξης η περιφορά του Νυμφίου στις εκκλησίες

 Μ.Εβδομάδα

Σε κλίμα κατάνυξης τελέσθηκε η ακολουθία του Νυμφίου στον ενοριακό ναό της Αγίας Τριάδος στην Πρόνοια Ναυπλίου την Κυριακή 28 Απριλίου 2024. 

Ναύπλιο: Στον Αγ. Αναστάσιο ο Μητροπολίτης Ιρλανδίας για την Κυριακή των Βαΐων

 Βάγια

Με κάθε μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ενοριακό ναό του Αγίου Αναστασίου στο Ναύπλιο , την Κυριακή των Βαΐων, από τον μητροπολίτη Ιρλανδίας Ιάκωβο την Κυριακή28 Απριλίου 2024. 

Ναύπλιο: Στόλισε τη Vasiliki - galerie d'art "Το Απέραντο Γαλάζιο" της Νάνσυ Ναουμίδου

 Εγκαίνια έκθεσης

Το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και ώρα 18:30 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια - vernissage της ατομικής έκθεσης της εικαστικού Νάνσυ Ναουμίδου με θέμα «Απέραντο Γαλάζιο», σε επιμέλεια της Βασιλικής Ξυλινά, στη Vasiliki - galerie d'art, Σταϊκοπούλου 50 και Φαβιέρου 1, στο Ναύπλιο. 

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

  

ΝΑΥΠΛΙΟ

Στη Θράκη γενικά αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Στη Μακεδονία γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Λάμψη και πολυτέλεια στο Ναύπλιο για τα εγκαίνια του 9ου Mediterranean Yacht Show

 Έλενα Ράπτη

Παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 27 Απριλίου τα εγκαίνια του 9ου Mediterranean Yacht Show (MEDYS), της μεγαλύτερης έκθεσης, επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής παγκοσμίως.

Δρέπανο Αργολίδας: Τελευταίο αντίο στον πατέρα του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου

 Κηδεία

Η κηδεία του Δημητρίου Καλλιάνου πατέρα του παρουσιαστή μετεωρολογικών δελτίων, μαθηματικού, πολιτικού και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα της Β' Αθηνών Γιάννη Καλλιάνου, έγινε στην γενέτειρά του, στον Ιερό ναό των Αγίων Αδριανού και Ναταλίας στο Δρέπανο Αργολίδας, λίγο έξω από το Ναύπλιο, το απόγευμα του Σαββάτου  27 Απριλίου 2024.

Τροχαίο στο Ναύπλιο με τραυματία οδηγό delivery

 Τρακάρισμα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 27 Απριλίου στο Ναύπλιο.

Σύλληψη εργολάβου στο Άργος που πετούσε απορρίμματα σε ανενεργή χωματερή

 Χωματερή

Ένταση επικράτησε το πρωί στην ανενεργή χωματερή του Δήμου Άργους-Μυκηνών, με έναν εργολάβο να συλλαμβάνεται και να οδηγείται στο αυτοφώρω από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Τα κάλαντα του Λαζάρου: Παιδικές φωνούλες μετέφεραν την Πασχαλινή ατμόσφαιρα στο Ναύπλιο

 Τα κάλαντα του Λαζάρου

Το Σάββατο του Λαζάρου έφτασε μια εβδομάδα πριν το Πάσχα και στο Ναύπλιο μικρά παιδιά το υποδέχονται με τα παραδοσιακά κάλαντα του Λαζάρου.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Πεταλούδα μαζεύει γύρι από λουλούδι στη φύση του Ναυπλίου, Σάββατο 27 Απριλίου 2024.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

 

ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

                                                                                                                       

Μ. Τετάρτη:  η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα Γυνή.

Μ. Πέμπτη:  Σήμερον κρεμάται επί ξύλου...

 Δείξον ημίν και την ένδοξόν σου Ανάστασιν.

Η Αγία μας Εκκλησία την εβδομάδα που προηγείται της Αναστάσεως του Κυρίου ονόμασε Μεγάλη, όχι γιατί η εβδομάδα αυτή έχει μεγαλύτερη χρονική διάρκεια σε σχέση με τις άλλες του χρόνου, αλλά για τα θαυμαστά γεγονότα που εορτάζονται την εβδομάδα αυτή. Ονομάζεται και Αγία εβδομάς. Κάθε ημέρα είναι αφιερωμένη σε ένα γεγονός ή σε κάποια πρόσωπα με σκοπό να προετοιμαστεί ο Χριστιανός κατάλληλα για να υποδεκτεί το υπέρτατο και χαρμόσυνο λίαν γεγονός της Αναστάσεως του Θεανθρώπου Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού.

Το βάδισμα και η σωματική δραστηριότητα, το καλύτερο και φθηνότερο φάρμακο

    

ΝΑΥΠΛΙΟ


 «Το βάδισμα, και η σωματική δραστηριότητα γενικότερα, είναι το καλύτερο (και φθηνότερο) φάρμακο για μικρούς και μεγάλους, με μηδαμινές -σε αντίθεση με την πλειονότητα των σύγχρονων φαρμάκων-παρενέργειες. Άλλωστε η εξέλιξη του ανθρώπινου σώματος έχει βασιστεί στην ανάγκη για κίνηση, δηλαδή για βάδιση και, φυσικά, τρέξιμο. Ανεπαρκή επίπεδα σωματικής δραστηριότητας οδηγούν σε ανατροπές σταθερών που αφορούν την υγεία και ποιότητα ζωής πολλών συνανθρώπων μας». Αυτά τονίζει στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ομότιμος καθηγητής και τ. πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου «Η Άσκηση είναι Φάρμακο-Ελλάς» Γιάννης Κουτεντάκης.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΝΑΥΠΛΙΟ

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Από το απόγευμα γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

bougiotispress@gmail.com

Σελίδες